Diriguj svoj prinos.

ZAŠTO RWA

 

  • Proverena genetika
  • Terminsko ugovaranje merkantilnih roba
  • Najveći izbor mineralnih đubriva
  • Preparati za zaštitu bilja
  • Kooperativna saradnja

 

 

Kukuruz

Suncokret

Soja

Poštovani proizvođači

Posle skoro 4 godine postojanja, testiranja, selekcije i prilagođavanja asortimana potrebama poljoprivrednih proizvođača u našoj zemlji, u mogućnosti smo da vam ponudimo paletu našeg semenskog programa, uvereni da zadovoljava sve vaše potrebe i zahteve.

Kao što je još 1876. godine Friedrich Willhelm Raiffeisen po prvi put organizovao udruživanje individualnih poljoprivrednih proizvođača radi jačanja njihovih pozicija u društvu i privredi, tako i dan danas naša matična organizacija, RWA - Raiffeisen Ware Austria je i dalje u vlasništvu svojih zadrugara, koji su je i osnovali, nudi brojna rešenja i podršku samim proizvođačima.

Ta ideja i duh pod kojim je ime Raiffeisen postalo poznato širom Evrope, akcionari Raiffeisen Ware Austria, austrijski poljoprivredni domačini, pokušavaju da prošire i na okolne zemlje kroz mrežu svojih ćerki firmi, prilagođavajući svoja višedecenijska iskustva lokalnim uslovima, ali želeći i da nauče nešto od svojih komšija.

Vođena tim načelom, nastala je i najmlađa kompanija u lancu, RAIFFEISEN AGRO D.O.O.

Razvojem sopstvenog programa semena, koji je pokretač svih aktivnosti delovanja Matične kompanije i ostalih regionalnih, preko plasmana veštačkih đubriva, pa do otkupa gotovih proizvoda od poljoprivrednih proizvođača, RAIFFEISEN AGRO D.O.O. BEOGRAD pokušava da znanje i iskustvo stečeno u skoro svim zemljama regiona, prilagodi i ponudi i na našem tržištu.

Vođeni dobrim iskustvima i ponosni na rezultate naših hibrida Kukuruza, Suncokreta i Uljane Repice, sorti Pšenica i Soje, sigurni smo da možemo svakom proizvođaču ponuditi upravo ono što njemu treba.

 

Na vama stoji samo da nam iskažete svoje potrebe.

 

Pšenica

SOFRU

GRAINDOR

SOLENZARA

VIRIATO

KINGSTON

 

 

Uljana repica

Јečam